juli 2006.
tekst/foto/banner: Frans/Lonneke-
Daniel Cohen/Lonneke's siteOp de Parade in Den Bosch, naast de Sint Jan en in diverse theaters in Den Bosch wordt jaarlijks één van de grootste Festivals gehouden op het gebied van podiumkunsten: Festival Boulevard...

Menu

Boulevard 2006

Boulevard 2005

Lonneke's site

Festival Boulevard

Verkade Fabriek

Voorpagina

Lonneke Kruisbergen trad daar in 2004 voor de eerste keer op. Als leerlinge van de Tilburgse Fontys Rockacademie mocht ze evenals enkele medecursisten een nummer ten gehore brengen op het centrale podium op de Parade. Dat maakte zoveel indruk op de directie van het festival dat ze ter plekke werd uitgenodigd om het afgelopen jaar -2005- opnieuw te komen optreden. Dat gebeurde en toen stond ze vijf avonden in “de Toonzaal”, een muziektheater in de oude synagoge van Den Bosch. Het was bijna alle avonden uitverkocht met een dol enthousiast publiek, slechts op één avond waren nog een paar kaartjes over…

Dit jaar staat ze op in de grote zaal van “de Verkadefabriek”, Boschdijkstraat 45, 5211 VD in Den Bosch. Op 9, 10 en 11 augustus om 22.00 uur, en op 13 augustus om 21.00 uur. Entree €12,50.

Lonneke werkt voor dit concert samen met het Matangi Kwartet. Dit kwartet werkte ook samen met Youp van ’t Hek, Herman van Veen en Karel Kraayenhof. Meestal speelt dit zeer professionele viertal hun eigen programma; ditmaal dus samen met Lonneke.

Het belooft weer een muzikaal feest te worden. Iedereen die de sfeer alvast een beetje wil opsnuiven kan terecht op de site van Lonneke zelf, waar ook een fragment te zien en te horen is van haar optreden in de Toonzaal vorig jaar. Voor meer informatie over het theaterfestival verwijzen we naar de speciale festival site (zie menu).
Gegevens over haar concert en alle onderdelen van het theaterfestival Boulevard vindt u op de sites in het menu.

 

Nieuwe rubriek KUNSTENMAKERS

Na de zomervakantie starten we bij Wamel.Net met een nieuwe rubriek: Kunstenmakers genaamd. In Wamel en uit Wamel zijn een aantal professionele kunstenaars actief we willen daar eens wat meer aandacht aan gaan besteden door deze mensen en hun eigen sites voor het voetlicht te halen. Lonneke zal daarbij zeker ook de nodige aandacht krijgen, want dat verdient ze dubbel en dwars !

TOP