juni 2004

Wamel.Net organiseert 15 juli een avond:

“Kennismaken met Flash”

Voor Wamelnaren die willen weten of ze Flash kunnen gebruiken bij het bouwen van hun eigen site…

Menu

HCC Flash intro

Flash 30 dagen versie
Voorpagina

Grafisch ontwerper Remco Homberg, Rotterdammer, en Marieke van Oijen, geboren en getogen in Wamel en nu studente aan de kunstacademie te Rotterdam, verzorgen op verzoek van Wamel.Net een kennismakingsavond voor het programma Flash.

Toen we Marieke gevraagd hadden om met haar vriend de “cursus” te geven, mailde ze ons: “De mensen die aan “de les” willen meedoen zullen zich eerst moeten afvragen wat ze denken te willen maken met flash. Flash is een erg uitgebreid programma, niet erg moeilijk, maar de mogelijkheden zijn oneindig. Dat maakt het zo moeilijk om er les over te geven. Daarom is het dus heel belangrijk dat ze een idee hebben wat te willen bereiken. Als ze dat weten kunnen wij ook gerichter uitleg geven. We zullen sowieso de grondbeginselen van flash uitleggen. Met flash kun je niet alleen websites maken, maar ook animaties en dit op een vrij hoog niveau (geen 3d animaties zoals in de hedendaagse computerspelletjes) en je kan er ook heel eenvoudig in tekenen, die techniek gebruik ik zelf heel veel.”

Marieke gebruikt Flash heel regelmatig omdat ze zich in haar studie onder andere toelegt op het maken van animaties (eigenlijk een soort tekenfilms). Remco is grafisch ontwerper en werkt onder de naam Panc. Hij ontwierp o.a.voor MTV, Albert Hein, Eneco, Kinki Kappers etc. Zijn werk is te vinden op www.panc.nl. De site van Marieke: www.droombeelden.nl

De bijeenkomst is op donderdag 15 Juli in de kantine van Unitas. Aanvang 19.30 uur en afsluiting rond 22.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid om na te praten en onderling dingen uit te wisselen. De kosten bedragen € 2,50 per persoon, te voldoen bij binnenkomst. Consumpties voor eigen rekening.

Marieke en Remco zullen via een beamer op een groot scherm laten zien hoe ze met Flash werken en wat de grondbeginselen zijn. Later in het jaar (komende winter) komen ze nog eens terug om vragen te beantwoorden.

U mag gerust nog andere belangstellenden meebrengen, maar mail ons wel even of u komt en hoeveel mensen u eventueel meebrengt. Dan weten we waar we op moeten rekenen. We hebben in elk geval naast de mensen die aan Wamel.net werken ook mensen van Wamelse (verenigings)-sites uitgenodigd. Opgeven vóór 9 Juli aanstaande !!! Misschien tot ziens.

emailadres:doemee@wamel.net

TOP