31 mei 2003

Een tijdje terug hebben een vijftal moeders van schoolgaande kinderen de stichting "Gezellig Wamel" opgericht met als doelstelling het realiseren van meer speelmogelijkheden in ons dorp.

ALLES OP EEN RIJTJE

Gezellig Wamel

Tennistafel

Picknickblz 2 / blz 3

De Gelderlander

Dijkloop blz 1 / blz 2

Vorige Pagina

 

Voorpagina

Het begon allemaal met Sander van Deelen en Dirk-Jan Verseveld. Sander en Dirk-Jan wilden handtekeningen ophalen om de gemeente te bewegen meer speelmogelijkheden in Wamel te realiseren. Ze wilden een plaats voor de jeugd die geen overlast zou bezorgen voor aanwonenden. De stichting heeft het initiatief overgenomen en contact met de gemeente gezocht. "De pot is leeg", daar kwam de reactie van de gemeente op neer.

Om toch het geld bijeen te krijgen voor speeltoestellen organiseerde Gezellig Wamel met de kinderen uit het dorp allerlei acties: een soesjes-actie op Koninginnedag, een sponsorskeelertocht rond Huize Henricus, een disco-avond, een filmavond, damwedstrijden, activiteiten op de parkmarkt en deelname aan de Dijkenloop. Dit leverde bij elkaar 1400 euro op.

Het eerste resultaat van al deze acties heeft geresulteerd in een tafeltennis tafel in het park en er staat nog van alles op stapel. Via deze pagina's op Wamel.net wordt U op de hoogte gehouden van komende acties en kunt U aan de hand van korte verslagen en foto's zien wat "Gezellig Wamel" voor ons dorp betekent...

Vindt u het ook belangrijk en heeft u ideeën voor "Gezellig Wamel", bel dan 501255.

TOP