G e l d a u t o m a a t

We kunnen weer flappen tappen.

12 juni 2003, van de redactie.

Achter het monument voor de oorlogsslachtoffers staat een splinternieuwe flappentap. Toen de Rabobank de tappen wilde schrappen stak er een storm van verontwaardiging op. Uiteindelijk bond men door de boosheid van de bevolking in en beloofde men de tappen voor de dorpen te behouden.

Het zou ook wat geweest zijn, als je met Carnaval naar Lauwe zou moeten om in het Veergat een pilsje te kunnen kopen... Dat verzin je toch niet ? Diverse verenigingen en organisaties moesten wel hun rabo-subsidies inleveren, want dat zat er nu niet meer aan !


Hier is 'ie dan! Een hartstikke nieuwe geldautomaat.

Hoe dan ook, het ding staat er. Feitelijk zouden we van het plein bij het VTC maar meteen een nieuw dorpsplein moeten maken, dan hebben we aan twee kanten een tap, en als we er af en toe een tent neerzetten bij grote feesten, dan is het hele plein een tapperij. Als het dan een echt plein wordt, kan er meteen bestrating komen en hoef je geen natte voeten meer te halen als het regent, want de afwatering van het huidige "rode (gravel) plein" is niet best. Hopelijk is het in de nieuwe Flappentap Hoek niet te nat wat dat betreft...

Top