Johan en Theo fietsen voor de Kinderboerderij in Wamel naar Santiago de CompostellaWIE, HOE,
WANNEER?

SANTIAGO MENU
Wie, Hoe en Wanneer
Geschiedenis
Links
Sponseren
Dagboek Johan en Theo
Kinderboerderij
Voorpagina


Op zaterdag 29 april a.s. op de dag dat Koninginnedag wordt gevierd, vertrekken bij de kinderboerderij de gebroeders Johan en Theo van Dijk naar Santiago de Compostella.
Ze leggen de hele tocht af op fietsen die speciaal zijn gebouwd voor lange afstanden. Er gaat geen volgauto mee, ze zijn overgeleverd aan weer en wind en zullen het volledig op eigen kracht moeten zien te volbrengen.


Johan en Theo van Dijk met cliënten van het dagcentrum poseren voor de Kinderboerderij

De broers willen graag fietsen voor een goed doel. Zij hebben hiervoor de kinderboerderij in Wamel uitgekozen die op korte termijn flinke uitgaven moet doen. Met ca. 25kg bepakking zullen zij ongeveer 30 dagen onderweg zijn. Iedereen wordt opgeroepen de tocht te sponsoren. De opbrengst gaat in zijn geheel naar de Kinderboerderij voor het afrasteren van een wei en het realiseren van extra opslagruimte bij het hoofdgebouw.

Wamel.Net gaat de hele tocht volgen en zo vaak mogelijk verslag doen van de vorderingen. De fietsers zetten om de paar dagen een verslagje en enkele foto’s op hun weblog (zie "Dagboek Johan en Theo " in het menu). Ook de komende weken houden we u zeer regelmatig op de hoogte van de voorbereidingen en verdere details van de actie. Hebt u vragen, of wilt u zich nu al als sponsor aanmelden, mail dan naar doemee@wamel.net wij sturen dat rechtstreeks door naar het bestuur van de Kinderboerderij. U kunt natuurlijk ook rechtreeks contact met hen opnemen: dhr. Jan van der Cruijsen, tel. 0487501343. Op Wamel.Net worden in elk geval de sponsors vermeld en via de website hoort en ziet u als eerste hoe het onderweg gaat. Mensen uit Wamel en omgeving die de tocht al eens ondernomen hebben willen we vragen contact met ons op te nemen. We zouden uw verhaal ook kunnen plaatsen, dat zal veel mensen interesseren.