Tekst/foto's Frans, Sinterklaascommitee

De intocht van
SINTERKLAAS

Hulp in het Pietenhuis
Intocht Programma
Nieuws
Poster
Weet u het nog 2005
www.sinterklaas.nl
Voorpagina

SINTERKLAAS IS ER NOG LANG NIET, DIT IS EEN FOTO VAN VORIG JAAR. MAAR…
OVER EEN MAAND IS HET WÈL ZO VER !
OP ZONDAG 19 NOVEMBER KOMT DE SINT WEER NAAR ONS DORP
EN OP 5 DECEMBER BEZOEKT HIJ DE SCHOLEN.


Dit is een foto van vorig jaar toen Sint in Wamel te gast was

In ons dorp Wamel zijn er mensen die al heel zenuwachtig worden. Dat zijn de mensen van St. Nicolaas Comité Wamel. Zij zijn al druk bezig met voorbereidingen. Het is een hele klus om Sinterklaas en zijn Pieten een warm onthaal te geven. Ze moeten muziek regelen en de burgemeester of de wethouder uitnodigen. Het VTC moet helemaal spik en span zijn als Sinterklaas komt en ze hebben centjes nodig om alles te organiseren. Mijnheer Adri zit iedere avonds druk te oefenen om alle Sinterklaasliedjes goed te kunnen spelen en de kinderharten beginnen al een beetje “vol verwachting te kloppen”.

Om Sinterklaas goed te kunnen ontvangen houdt het Sint Nicolaas Comité een collecte. En daarom zeggen wij alle mensen in ons dorp: Laat kinderen genieten, door uw bijdrage. U bent zelf ooit kind geweest en ook toen waren er vaders, moeders en andere mensen die hielpen zodat Sinterklaas er kon zijn. Dus…

Blijf op de hoogte van Sinterklaas in Wamel, surf naar www.wamel.net. Als hij uit Spanje vertrekt liggen onze verslaggevers op de loer om hem onderweg op te sporen… En hij krijgt straks ook weer zijn oude vertrouwde emailadres, zodat iedereen weer tekeningen en briefjes kan sturen.

 


Top