dec 2004

Wamelland, de beroemde binnenspeeltuin in Wamel is uitgebreid. Onze NETBENGELS Rianne en Daphne gingen op bezoek en vroegen Engelien wat het geheim achter het succes van Wamelland is...

Menu

Opening in 2002

Website Wamelland

Interview

Uitbreiding

Voorpagina

We wisten al dat Wamelland hartstikke leuk is, maar een aanbouw is nog leuker! Dit was voor ons reden genoeg om eens even een kijkje te nemen.


"Schiettoestel"

De kinderen kunnen zich helemaal uitleven met een soort schiettoestel. We zijn er wel achter gekomen dat de jongere kinderen het beter kunnen dan wij.


Hetzelfde toestel maar nu vanaf de andere kant

Als we weer wat verder lopen komen ons wel 6 trampolines tegemoet! We blijven een kijken en proberen ze zelf ook uit. Ze veren hartstikke goed!


Zes trampolines

Ook een nieuwe glijbaan is een groot succes. De kinderen zijn er heel erg blij mee. Natuurlijk willen we ook deze eventjes uitproberen.


De nieuwe glijbaan!

In de discohoek komt een goochelaar zijn trucjes laten zien. Alle kinderen zitten ongeduldig te wachten tot hij komt opdagen. Ook de kinderen mogen meehelpen met zijn stunts.


De goochelaar met zijn assistente

Een kijkje nemen met wat foto’s is natuurlijk al leuk, maar het was nog niet compleet. We hadden ook nog een interview met Engelien, de eigenaresse van Wamelland.


Engelien, de eigenaresse van Wamelland.

Het was een leuke afsluiting van ons kijkje bij Wamelland.

Groetjes van de Netbengels: Daphne van Doornspeek & Rianne van Bemmel.

TOP