De Avondvierdaagse 2005

mei 2005, foto's/tekst: NetBengels

Het is alweer even geleden, maar iedereen kan het zich vast nog wel herinneren als de dag van gister; de avondvierdaagse.

Menu

Vierdaagse 2005

Fotoalbum

Vierdaagse 2003

voorpagina

Uw reactie

Ook dit jaar vond de avondvierdaagse weer plaats. Op 10, 11, 12 en 13 mei.
Alle dagen kon je starten om 18.00 uur bij Hexapoda in Wamel. Om 18.00 uur mocht je aanwezig zijn bij Hexapoda, maar daarvoor moest je eerst de kaartjes ophalen want anders kun je niet meelopen.


Je kon niet alleen de kaartjes ophalen, maar er was natuurlijk ook wat te eten en drinken aanwezig.


Om 18.00 uur mocht je gaan vertrekken als je je kaartje afgestempeld had.
Het aantal km die je kon lopen waren: 3, 5 en de 10 km. De mensen die de 3 km liepen gingen het meeste door het dorp heen. Daar hing vast wel een gezellig sfeertje. Zal iedereen het vol houden of niet?? Bij de vijf km waren de meeste mensen aanwezig. Wij van de netbengels gingen alle 4 de dagen mee.Toen we met de 5 km meeliepen, kwam je voor bij het tennisveld al een post tegen.
Wil je ook wat drinken?


Toen iedereen het drinken op had mochten ze weer verder lopen. Het drinken viel goed in de smaak.Er waren mensen aan het praten, maar ook aan het zingen. Maar het was eventjes stil toen deze meiden een weg tegen kwamen die niet zo makkelijk te lopen was. Heeft iedereen nog schone schoenen of niet?


We kwamen ook een meiden groep tegen die goed doorliepen.

De mensen die de 10 km liepen, gingen de eerste dag door het veld heen.
Als ze even later bij de rotonde in Leeuwen aankwamen moesten ze die oversteken en de weg blijven volgen totdat ze bij Super de Boer terecht kwamen.


De eerste komen er al aan.


Ferry en Lilyane zetten vast de limonade klaar.

Eventjes je kaartje af laten stempelen bij Lilyane. Als je dat had gedaan kreeg je van Ferry een bekertje limonade. En dan weer verder lopen. Maar als de jongens (die we onderweg tegen kwamen) niets meer te eten hebben, dan gaan ze maar Super de Boer in om eventjes wat lekkers te halen.


En jongens, nog wat lekkers gehaald?


Ook bij de 10 km hing een gezellig sfeertje. Kijk maar naar Alice en Nienke, die hebben er veel plezier in.

De laatste dag van de wandelvierdaagse.
Aan het eind van de wandelvierdaagse mogen de mensen die mee hebben gelopen verkleed komen, waarmee ze dan een prijsje kunnen verdienen. Dit was een beetje verwarrende dag, want iedereen moest verschillend vertrekken. De planning was dat iedereeen rond 8 uur weer terug was bij Hexapoda. Onderweg kwamen we allemaal verkleede mensen tegen, wat heel gezellig keek. We kwamen veel verschillende soorten stijlen tegen die de mensen hadden bedacht.


We kwamen zwerfers tegen...


maar bijvoorbeeld ook Punkjes...


Soldaten links, rechts,links,rechts. hee loopt daar iemand uit de maat?!?!


Als we eventjes wat verder liepen kwamen we ook vuilnisvrouwen tegen.


Onderweg kwamen we ook nog een wandelaar tegen die onderweg nog het vuil
opraapte, wat de lopers achterlieten!!!

Toen we aan kwam lopen hoorde je al van verre de muziek van de muziekgroep Koningin Wilhelmina. Ook daar hing een gezellig sfeertje. Bij binnenkomst konden de kinderen ook eventjes een kijkje gaan nemen bij de disco die er naar afloop was. Wij hopen dat alle lopers genoten hebben van avondvierdaagse, en nog allemaal gefeliciteerd omdat jullie zo goed hebben meegelopen.

Groetjes van de netbengels Rianne, Daphne, Laura

TOP